La marca Boar's Head està sota investigació per un brot mortal de listèria.


La marca Boar's Head està sota investigació per un brot mortal de listèria.

Reading

Read this text and listen to it at the same time. If you don't know a word click it to see explanation.
La marca Boar's Head està sota investigació per un brot mortal de listèria.

Boar's Head, una empresa de carn, està sent investigada per les autoritats. Això és degut a un brot de listeri, un bacteri perillós que pot causar malalties greus. Les autoritats no volen compartir informació sobre la investigació perquè podria afectar el seu treball.

S'han trobat documents que mostren problemes a la fàbrica de Boar's Head a Virgínia. Aquests problemes inclouen floridura, insectes i brutícia, i es remunten a fa dos anys. L'empresa ha retirat milions de quilos de carn i ha tancat la fàbrica de Virgínia.

Diverses persones afectades pel brot de listeri han presentat demandes contra Boar's Head. Volen que l'empresa es faci responsable de les malalties i morts causades per la contaminació. El Departament de Justícia dels Estats Units encara no ha decidit si presentarà càrrecs criminals contra l'empresa.

Alguns polítics demanen que s'investigui si Boar's Head va cometre un delicte. Argumenten que l'empresa hauria d'haver fet més per evitar el brot de listeri. Si es demostra que Boar's Head va actuar de manera negligent o criminal, podria enfrontar-se a multes milionàries i altres sancions.

En el passat, altres empreses alimentàries han estat castigades per brots de malalties. Per exemple, Chipotle va haver de pagar una multa de 25 milions de dòlars per un brot de salmonel·la. El cas de Boar's Head demostra la importància de la seguretat alimentària i les greus conseqüències que pot tenir la negligència.


Questions

Answer the questions to the text. Speak or write, you choose. AI will assess your answers.

Quina empresa està sent investigada?

Boar's Head.

Quins problemes s'han trobat a la fàbrica de Boar's Head?

Floridura, insectes i brutícia.

Què volen les persones afectades pel brot de listeri?

Volen que l'empresa es faci responsable de les malalties i morts causades per la contaminació.


Discuss

Discuss the text the AI teacher. The teacher will help you with vocabulary and grammar.

The artificial intelligence teacher has a lot of benefits. You don't need to book any time slot. You don't have to wait for the teacher to come to class. You can learn at any time. The teacher will never get bored and can keep a conversation on any related topic.

Read a new article every day and
discuss it with AI at lingolette.com
All content and tasks are generated by AI inspired by a real publication.