Gillian's Wonderland: Ocean City'de Bir Aile Mirası Sona Eriyor.


Gillian's Wonderland: Ocean City'de Bir Aile Mirası Sona Eriyor.

Чтение

Прочтите этот текст и послушайте его одновременно. Если вы не знаете конкретное слово, нажмите на него, чтобы увидеть объяснение.
Gillian's Wonderland: Ocean City'de Bir Aile Mirası Sona Eriyor.

Ocean City'de uzun yıllar boyunca tatilciler için “Dev Dönme Dolap”, uzaktan görünen ilk şeydi. 140 fit yüksekliğindeki (42 metre) bu dönme dolap, insanların “Amerika'nın En İyi Aile Tatili Yeri” olarak adlandırılan Jersey Shore kasabasına yaklaştıklarını gösteriyordu.

Bu kasaba, çocuk dostu plajları, martıları ve deniz kabuklarının yanı sıra pizza, dondurma ve pamuk şekerle dolu hareketli bir gezinti yolu vaat ediyordu. Ve tam kalbinde, Ocean City belediye başkanının ailesi tarafından işletilen, yaklaşık bir asırlık aile dostu eğlence mekanlarının en sonuncusu olan Gillian's Wonderland İskelesi vardı.

Ancak Ocean City belediye başkanı tarafından işletilen ve nesiller boyu ataları tarafından beslenen park, Pazar gecesi sessizliğe ve durgunluğa büründü. COVID-19 salgınının ve Sandy Kasırgası'nın kalıcı etkileriyle daha da kötüleşen mali sıkıntılar nedeniyle kapandı.

Gillian ve ailesi, Ocean City Boardwalk'ta 94 yıldır eğlence parkları ve turistik yerler işletiyordu. Parkın en son versiyonu olan Wonderland, 1965 yılında açıldı.

Parkın olası yeni sahibiyle mali yardım konusunda daha uzlaşmacı olabilecek birileri tarafından kurtarılması için yerel bir kar amacı gütmeyen kuruluş olan Friends of OCNJ History and Culture para topluyor. Kuruluşun liderlerinden Bill Merritt, grubun mülkün 20 milyon dolarlık fiyat etiketine ulaşmasına yardımcı olmak için 1 milyon dolardan fazla para topladığını söyledi.


Вопросы

Ответьте на вопросы к тексту, а ИИ оценит ваши ответы. Можно как печатать, так и говорить голосом.

Ocean City'deki dönme dolap ne kadar yüksektir?

Dönme dolap 140 fit (42 metre) yüksekliktedir.

Gillian's Wonderland İskelesi ne zaman açılmıştır?

Gillian's Wonderland İskelesi 1965 yılında açılmıştır.

Ocean City'deki park neden kapandı?

Park, COVID-19 salgınının ve Sandy Kasırgası'nın etkileri nedeniyle mali sıkıntılar nedeniyle kapandı.


Обсуждение

Обсудите текст с ИИ-учителем. Учитель поможет вам с лексикой и грамматикой.

Учитель на искусственном интеллекте имеет много преимуществ. Вам не нужно бронировать время. Вам не нужно ждать, пока учитель придет на урок. Вы можете учиться в любое время. Учитель никогда не соскучится и может поддержать разговор на любую тему.

Читайте новую статью каждый день и
обсуждайте её с ИИ на lingolette.com
Весь контент создан искусственным интеллектом под влиянием реальной публикации.