Eğitim İçgörüleri: Kasım Dersleri, Rus-Türk İlişkileri ve Pozner'in Filmi.


Eğitim İçgörüleri: Kasım Dersleri, Rus-Türk İlişkileri ve Pozner'in Filmi.

Чтение

Прочтите этот текст и послушайте его одновременно. Если вы не знаете конкретное слово, нажмите на него, чтобы увидеть объяснение.
Eğitim İçgörüleri: Kasım Dersleri, Rus-Türk İlişkileri ve Pozner'in Filmi.

Eğitim Bakanlığı, Kasım ayında okullarda 'Önemli Konuşmalar' dersleri için yeni bir plan yayınladı. Bu plana göre öğrenciler, Kasım ayında her hafta dünyadaki olaylar ve Rusya tarihi hakkında dersler görecekler.

Ayrıca öğrenciler, Kasım ayında ünlü gazeteci Vladimir Pozner'ın yeni filmi 'Türk Defteri'ni de izleyecekler. Eğitim Bakanlığı yetkilisi Ivan Makarcuk, filmin Rusya ile Türkiye arasındaki uzun süreli dostluğu anlattığını söyledi.

Makarcuk, filmin öğrencilere Türkiye'nin her zaman Rusya'nın dostu olduğunu ve birlikte düşmanlarla savaştıklarını göstereceğini belirtti. Vladimir Pozner, filminin eğitim programına dahil edilmesinden dolayı çok mutlu olduğunu söyledi.

Pozner, filmini bizzat öğrencilere tanıtmak ve onlara filmin çekim süreci hakkında bilgi vermek istediğini belirtti. Ünlü gazeteci, Facebook sayfasından yaptığı paylaşımda öğrencilerle ücretsiz olarak görüşebileceğini duyurdu.

Pozner, paylaşımında ayrıca uygun fiyatlı tatil yapmak isteyenler için Türkiye'deki bazı otellerin adreslerini ve telefon numaralarını da paylaştı. Ünlü gazeteci, otelleri ararken 'Pozner'dan geldiklerini söylemelerini' de rica etti.


Вопросы

Ответьте на вопросы к тексту, а ИИ оценит ваши ответы. Можно как печатать, так и говорить голосом.

Eğitim Bakanlığı ne zaman yeni bir plan yayınladı?

Eğitim Bakanlığı, Kasım ayında yeni bir plan yayınladı.

Öğrenciler hangi filmi izleyecekler?

Öğrenciler, ünlü gazeteci Vladimir Pozner'ın 'Türk Defteri' filmini izleyecekler.

Vladimir Pozner, öğrencilerle nasıl görüşmek istedi?

Vladimir Pozner, filmini bizzat öğrencilere tanıtmak ve onlara filmin çekim süreci hakkında bilgi vermek istedi.


Обсуждение

Обсудите текст с ИИ-учителем. Учитель поможет вам с лексикой и грамматикой.

Учитель на искусственном интеллекте имеет много преимуществ. Вам не нужно бронировать время. Вам не нужно ждать, пока учитель придет на урок. Вы можете учиться в любое время. Учитель никогда не соскучится и может поддержать разговор на любую тему.

Читайте новую статью каждый день и
обсуждайте её с ИИ на lingolette.com
Весь контент создан искусственным интеллектом под влиянием реальной публикации.