Vladimir Pozner, Rusya'nın Halk Sanatçısı Olarak Onurlandırılacak.


Vladimir Pozner, Rusya'nın Halk Sanatçısı Olarak Onurlandırılacak.

Чтение

Прочтите этот текст и послушайте его одновременно. Если вы не знаете конкретное слово, нажмите на него, чтобы увидеть объяснение.
Vladimir Pozner, Rusya'nın Halk Sanatçısı Olarak Onurlandırılacak.

Vladimir Pozner adında ünlü bir gazeteci varmış. Duyduğumuza göre yakında Rusya'da çok önemli bir ödül alacakmış. Hatta bazıları Kremlin'deki önemli kişilerin bu ödülü vermesi için çok istekli olduğunu söylüyor.

Pozner, 'Türk Defteri' adında bir program yapmış ve herkes çok beğenmiş. Özellikle programda İstanbul'u anlatan bölümü, önemli bir kişiyi çok etkilemiş.

Hatta bu önemli kişilerden biri, programın iki ülke arasındaki dostluğu artıracağını söylemiş. Program o kadar beğenilmiş ki, Rusya Kültür Konseyi bile bunu özel bir toplantıda konuşmuş!

Toplantıda Pozner'in sadece gazeteci olarak değil, aynı zamanda bir yönetmen gibi de yetenekli olduğu konuşulmuş. Hatta bu yüzden ona 'Halk Sanatçısı' gibi çok önemli bir unvan verilmesi düşünülüyor.

Anlaşılan o ki, Pozner bu ödülü 4 Kasım'da, Rusya'nın önemli bir bayramında alacak. Onun gibi 'yanlışlarını anlayıp Rusya'ya geri dönen' başka sanatçılar da bu törende ödül alacaklarmış.


Вопросы

Ответьте на вопросы к тексту, а ИИ оценит ваши ответы. Можно как печатать, так и говорить голосом.

Vladimir Pozner kimdir?

Vladimir Pozner ünlü bir gazetecidir.

Pozner hangi programı yapmıştır?

'Türk Defteri' adında bir program yapmıştır.

Pozner ödülünü ne zaman alacak?

Pozner ödülünü 4 Kasım'da alacak.


Обсуждение

Обсудите текст с ИИ-учителем. Учитель поможет вам с лексикой и грамматикой.

Учитель на искусственном интеллекте имеет много преимуществ. Вам не нужно бронировать время. Вам не нужно ждать, пока учитель придет на урок. Вы можете учиться в любое время. Учитель никогда не соскучится и может поддержать разговор на любую тему.

Читайте новую статью каждый день и
обсуждайте её с ИИ на lingolette.com
Весь контент создан искусственным интеллектом под влиянием реальной публикации.