SpaceX:n laukaisut keskeytetty raketin onnettomuuden jälkeen.


SpaceX:n laukaisut keskeytetty raketin onnettomuuden jälkeen.

Чтение

Прочтите этот текст и послушайте его одновременно. Если вы не знаете конкретное слово, нажмите на него, чтобы увидеть объяснение.
SpaceX:n laukaisut keskeytetty raketin onnettomuuden jälkeen.

SpaceX:n raketit eivät saa lentää hetkeen, koska yksi niistä syttyi tuleen laskeutumisen aikana. Onnettomuus tapahtui Floridan rannikolla, eikä kukaan loukkaantunut. Yhdysvaltain ilmailuviranomainen FAA tutkii onnettomuutta ja SpaceX:n täytyy odottaa lupaa ennen uusien laukaisujen aloittamista.

On vielä epäselvää, miten onnettomuus vaikuttaa SpaceX:n tuleviin lentoihin, joista yksi on yksityinen ja toinen NASA:lle. Miljardöörin lentoa oli jo siirretty huonon sään vuoksi. Räjähti raketti Cape Canaveral Space Force Stationista ja vei 21 Starlink-satelliittia kiertoradalle.

Ensimmäinen vaihe raketti kuitenkin kaatui ja syttyi tuleen laskeutuessaan mereen. Tämä oli ensimmäinen laatuaan onnettomuus vuosiin. Kyseinen raketti oli lentänyt jo 23 kertaa, mikä on SpaceX:n ennätys.

SpaceX:n varatoimitusjohtaja Jon Edwards sanoi, että yritys selvittää onnettomuuden syytä mahdollisimman pian. Hän lisäsi, että jokaisella raketilla on oma historiansa ja luonteensa, ja niiden menettäminen on aina surullista.

SpaceX:llä on edessään useita lentoja, joista yksi on yksityinen lento Floridan Kennedyn avaruuskeskuksesta. Lisäksi SpaceX:n on tarkoitus laukaista kaksi astronauttia NASA:lle ensi kuussa. Nämä kaksi astronauttia laukaistiin kesäkuussa Boeingin uudella Starliner-kapselilla, jota NASA ei pitänyt turvallisena paluuta varten.


Вопросы

Ответьте на вопросы к тексту, а ИИ оценит ваши ответы. Можно как печатать, так и говорить голосом.

Miksi SpaceX:n raketit eivät saa lentää hetkeen?

Koska yksi raketeista syttyi tuleen laskeutumisen aikana.

Miten onnettomuus vaikuttaa SpaceX:n tuleviin lentoihin?

On vielä epäselvää, miten onnettomuus vaikuttaa tuleviin lentoihin.

Kuka tutkii onnettomuutta?

Yhdysvaltain ilmailuviranomainen FAA tutkii onnettomuutta.


Обсуждение

Обсудите текст с ИИ-учителем. Учитель поможет вам с лексикой и грамматикой.

Учитель на искусственном интеллекте имеет много преимуществ. Вам не нужно бронировать время. Вам не нужно ждать, пока учитель придет на урок. Вы можете учиться в любое время. Учитель никогда не соскучится и может поддержать разговор на любую тему.

Читайте новую статью каждый день и
обсуждайте её с ИИ на lingolette.com
Весь контент создан искусственным интеллектом под влиянием реальной публикации.