یادآوری فراموششدگان: میراث بازماندگان هولوکاست در قبرس.
Reading
سنونیت شوهَم وقتی که فقط چند ماهش بود، همراه خانوادهاش از اردوگاههای قبرس به سمت وطن جدیدشان حرکت کردند. در آن زمان، قبرس تحت سلطهی بریتانیا بود و این اردوگاهها محل نگهداری بازماندگان هولوکاست بودند.
شوهَم، که حالا استاد دانشگاه بارایلان اسرائیل است، برای بزرگداشت هفتاد و ششمین سالگرد بسته شدن این اردوگاهها به قبرس سفر کرد. او در مراسمی که در محل یکی از همین اردوگاههای سابق برگزار شد، شرکت کرد.
در این اردوگاهها که حدود چهار سال پابرجا بودند، حدود ۵۲ هزار نفر زندگی میکردند. طبق اسناد رسمی، در این مدت حدود ۲۲۰۰ کودک در این اردوگاهها به دنیا آمدند.
شرایط زندگی در این اردوگاهها، به خصوص برای کودکان، بسیار سخت بود. به همین دلیل، بریتانیا به صدها خانواده اجازه داد تا برای شروع زندگی جدید به سرزمینهای دیگر مهاجرت کنند.
مردم محلی قبرس که در این اردوگاهها کار میکردند، تا جایی که میتوانستند به ساکنان آنجا کمک میکردند. شوهَم میگوید که مردم قبرس خدمات کوچک اما بسیار مهمی به ساکنان این اردوگاهها ارائه میدادند.
Questions
شوهَم در کجا استاد دانشگاه است؟
شوهَم استاد دانشگاه بارایلان اسرائیل است.
چند نفر در اردوگاههای قبرس زندگی میکردند؟
حدود ۵۲ هزار نفر در این اردوگاهها زندگی میکردند.
شرایط زندگی در اردوگاهها چگونه بود؟
شرایط زندگی در این اردوگاهها، به خصوص برای کودکان، بسیار سخت بود.
Discuss
The artificial intelligence teacher has a lot of benefits. You don't need to book any time slot. You don't have to wait for the teacher to come to class. You can learn at any time. The teacher will never get bored and can keep a conversation on any related topic.
discuss it with AI at lingolette.com