Πλοηγώντας στον ανεξέλεγκτο κόσμο του Delta-8 THC και των ψυχεδελικών.


Πλοηγώντας στον ανεξέλεγκτο κόσμο του Delta-8 THC και των ψυχεδελικών.

Reading

Read this text and listen to it at the same time. If you don't know a word click it to see explanation.
Πλοηγώντας στον ανεξέλεγκτο κόσμο του Delta-8 THC και των ψυχεδελικών.

Πωλούνται σε βενζινάδικα, καταστήματα ατμιστών, διαδίκτυο και άλλα καταστήματα σε όλη τη χώρα σε πολλές ελκυστικές μορφές: γκούμι, σοκολατένια μπάρα, τσιπς. Στη συσκευασία τους αναγράφονται πράγματα όπως δέλτα-8 THC, μικροδόσεις και μακροδόσεις \"ψυχεδελικών\" και \"νουτροπικών\".

Αυτές οι ουσίες συχνά πωλούνται μέσω νομικών παραθυράκων, παρά τις ανησυχίες για πιθανούς κινδύνους για την υγεία και την έλλειψη επιτήρησης του τρόπου παραγωγής τους. Στην απουσία ομοσπονδιακών κανονισμών, πολλές πολιτείες έχουν απαγορεύσει ή έχουν προσπαθήσει να απαγορεύσουν το δέλτα-8 THC.

Τα νόμιμα αλλά υπό-ρυθμισμένα φάρμακα είναι εύκολο να βρεθούν, αλλά οι ειδικοί λένε ότι υπάρχουν ακόμα πολλές αβεβαιότητες. Νόμοι για τα ναρκωτικά είναι συχνά συγκεκριμένοι για την ουσία, έτσι οι ομοσπονδιακοί και πολιτειακοί ρυθμιστικοί φορείς αναγκάζονται να ακολουθούν τις νεότερες χημικές συνθέσεις.

Η νομική ασάφεια γύρω από το δέλτα-8 είναι μεγάλη, με περιορισμούς που διαφέρουν από πολιτεία σε πολιτεία, λέει ο Ρόμπερτ Μίκος, ειδικός σε πολιτική και νομικά θέματα μαριχουάνας στο Πανεπιστήμιο Vanderbilt. Οι ουσίες όπως οι κανναβινοειδείς είναι επίσης εύκολο να μετατραπούν σε νέες αλλά παρόμοιες εκδόσεις ναρκωτικών που μπορεί να εξεταστούν.

Λόγω της έλλειψης επιτήρησης στις διαδικασίες παραγωγής και της έλλειψης ενιαίων απαιτήσεων επισήμανσης, είναι δύσκολο να γνωρίζουμε ακριβώς τι περιέχεται σε ένα συγκεκριμένο προϊόν. Είναι δύσκολο ακόμα και να γνωρίζουμε βασικές πληροφορίες για την ισχύ του φαρμάκου σε πολλά από αυτά τα προϊόντα, λέει η Δρ. Τζίντζερ Νικόλ, η οποία είναι επικεφαλής του προγράμματος έρευνας για τα ψυχεδελικά στο Πανεπιστήμιο του Σαιντ Λούις.


Questions

Answer the questions to the text. Speak or write, you choose. AI will assess your answers.

Πού πωλούνται τα προϊόντα που περιέχουν δέλτα-8 THC;

Πωλούνται σε βενζινάδικα, καταστήματα ατμιστών, διαδίκτυο και άλλα καταστήματα σε όλη τη χώρα.

Ποιες είναι οι ανησυχίες σχετικά με το δέλτα-8 THC;

Υπάρχουν ανησυχίες για πιθανούς κινδύνους για την υγεία και την έλλειψη επιτήρησης του τρόπου παραγωγής τους.

Γιατί είναι δύσκολο να γνωρίζουμε τι περιέχεται σε ένα προϊόν;

Λόγω της έλλειψης επιτήρησης στις διαδικασίες παραγωγής και της έλλειψης ενιαίων απαιτήσεων επισήμανσης.


Discuss

Discuss the text the AI teacher. The teacher will help you with vocabulary and grammar.

The artificial intelligence teacher has a lot of benefits. You don't need to book any time slot. You don't have to wait for the teacher to come to class. You can learn at any time. The teacher will never get bored and can keep a conversation on any related topic.

Read a new article every day and
discuss it with AI at lingolette.com
All content and tasks are generated by AI inspired by a real publication.