United Airlines, Yaz 2024 İçin Büyük Uluslararası Genişlemesini Duyurdu.


United Airlines, Yaz 2024 İçin Büyük Uluslararası Genişlemesini Duyurdu.

Чтение

Прочтите этот текст и послушайте его одновременно. Если вы не знаете конкретное слово, нажмите на него, чтобы увидеть объяснение.
United Airlines, Yaz 2024 İçin Büyük Uluslararası Genişlemesini Duyurdu.

United Airlines, gelecek yaz için sekiz yeni uluslararası uçuş noktası ekliyor. Bu, havayolunun şimdiye kadarki en büyük uluslararası genişlemesi olacak ve haftalık 760'tan fazla uçuş içerecek.

Mayıs ayından itibaren New Jersey, Newark'tan kalkan yolcular İspanya'nın Bilbao, Portekiz'in Faro ve İtalya'nın Palermo gibi şehirlere uçabilecek. Haziran ayında havayolu, Newark'tan Portekiz'in Madeira Adası'na ve Grönland'ın Nuuk şehrine uçuşlar sunmaya başlayacak.

Diğer uçuşlar arasında Mayıs ayında başlayacak olan Tokyo'dan Moğolistan'ın Ulan Batur şehrine ve Washington, D.C.'den Dakar'a ve Temmuz ayında başlayacak olan Tokyo'dan Tayvan'ın Kaohsiung şehrine uçuşlar yer alıyor.

Mevcut noktalara yeni rotalar arasında Washington D.C.'den Fransa'nın Nice şehrine, Washington D.C.'den İtalya'nın Venedik şehrine ve Tokyo'dan Palau'nun Narita-Koror şehrine uçuşlar yer alıyor. Havayolu ayrıca Mart ayında Newark'tan Yunanistan'ın Atina şehrine ve Mayıs ayında Newark'tan Hırvatistan'ın Dubrovnik şehrine olmak üzere sezonda daha önce birçok noktaya hizmete devam edecek.

United, tüm yeni uçuşların hükümet onayına tabi olduğunu ve web sitesinde ve uygulamasında satışa sunulacağını söyledi. Bu uçuşlar sayesinde insanlar dünyanın farklı yerlerini keşfedebilecek.


Вопросы

Ответьте на вопросы к тексту, а ИИ оценит ваши ответы. Можно как печатать, так и говорить голосом.

United Airlines ne zaman yeni uçuş noktaları ekliyor?

Gelecek yaz için.

Newark'tan hangi şehirlere uçuşlar olacak?

İspanya'nın Bilbao, Portekiz'in Faro ve İtalya'nın Palermo gibi şehirlere.

Yeni uçuşlar hangi şehirlerden başlayacak?

Newark, Tokyo ve Washington D.C.'den.


Обсуждение

Обсудите текст с ИИ-учителем. Учитель поможет вам с лексикой и грамматикой.

Учитель на искусственном интеллекте имеет много преимуществ. Вам не нужно бронировать время. Вам не нужно ждать, пока учитель придет на урок. Вы можете учиться в любое время. Учитель никогда не соскучится и может поддержать разговор на любую тему.

Читайте новую статью каждый день и
обсуждайте её с ИИ на lingolette.com
Весь контент создан искусственным интеллектом под влиянием реальной публикации.