Navigând în lumea nereglementată a Delta-8 THC și a psihedelicelor.


Navigând în lumea nereglementată a Delta-8 THC și a psihedelicelor.

Reading

Read this text and listen to it at the same time. If you don't know a word click it to see explanation.
Navigând în lumea nereglementată a Delta-8 THC și a psihedelicelor.

Se vând în benzinării, magazine de vape, online și în alte magazine din țară în forme foarte atrăgătoare: gumă de mestecat, batoane de ciocolată, chipsuri. Ambalajele lor listează lucruri ca delta-8 THC, micro- și macrodoze de „psihedelice” și „nootropice”.

Aceste substanțe sunt adesea vândute prin breșe legale, în ciuda preocupărilor privind riscurile potențiale pentru sănătate și lipsa de supraveghere a modului în care sunt produse. În absența regulilor federale, multe state au interzis sau au încercat să interzică delta-8 THC.

Drogurile legale, dar sub reglementate, sunt ușor de găsit, dar experții spun că există încă multe incertitudini. Legile privind drogurile sunt adesea specifice substanței, așa că reglementatorii federali și de stat sunt lăsați să urmărească cea mai nouă compoziție chimică.

Delta-8 THC a explodat în popularitate sub Legea de Îmbunătățire a Agriculturii din 2018, cunoscută mai ales ca Farm Bill. Delta-8 are o ușoară modificare chimică față de compusul psihoactiv delta-9 găsit în marijuana, dar te poate face să te simți euforic.

Rămâne într-o zonă legal ambiguă, cu restricții care variază de la stat la stat, a declarat Robert Mikos, expert în politici și legi privind marijuana de la Universitatea Vanderbilt. Substanțele cannabinolice sunt de asemenea ușor de schimbat în versiuni noi, dar similare ale drogurilor care pot fi supuse examinării.


Questions

Answer the questions to the text. Speak or write, you choose. AI will assess your answers.

Unde se vând substanțele menționate?

Se vând în benzinării, magazine de vape, online și în alte magazine din țară.

Ce este delta-8 THC?

Delta-8 THC este un compus psihoactiv care are o ușoară modificare chimică față de delta-9 găsit în marijuana.

Care este problema principală legată de aceste substanțe?

Problema principală este lipsa de reglementare și riscurile potențiale pentru sănătate.


Discuss

Discuss the text the AI teacher. The teacher will help you with vocabulary and grammar.

The artificial intelligence teacher has a lot of benefits. You don't need to book any time slot. You don't have to wait for the teacher to come to class. You can learn at any time. The teacher will never get bored and can keep a conversation on any related topic.

Read a new article every day and
discuss it with AI at lingolette.com
All content and tasks are generated by AI inspired by a real publication.