Tragèdia al mar: Una barca de migrants es capgira a prop de Kos, Grècia.


Tragèdia al mar: Una barca de migrants es capgira a prop de Kos, Grècia.

Reading

Read this text and listen to it at the same time. If you don't know a word click it to see explanation.
Tragèdia al mar: Una barca de migrants es capgira a prop de Kos, Grècia.

A Grècia, quatre persones, inclosos dos nens, van morir dimarts en un accident amb una pastera de migrants. L'accident va passar prop de l'illa de Kos, durant un viatge des de Turquia.

La guàrdia costanera grega va informar que 27 persones van ser rescatades i ningú figurava com a desaparegut. Segons els supervivents, l'accident va ocórrer quan el patró de la petita embarcació va fer una maniobra maldestra.

Deu passatgers van caure a l'aigua i dues dones i dos nens van morir, va dir la guàrdia costanera. Els supervivents van ser recollits per vaixells de la guàrdia costanera.

Les autoritats gregues estan preocupades per un possible augment de l'arribada de migrants a causa dels combats en curs al Líban i Gaza. Una funcionària va advertir que les guerres a l'Orient Mitjà i l'Àfrica, juntament amb els efectes del canvi climàtic, pressionaran Europa a llarg termini.

Grècia és un punt d'entrada important per als migrants a la UE, i la majoria creuen des de Turquia i Líbia en embarcacions precàries. A principis de dimarts, la guàrdia costanera va dir que 81 migrants van ser rescatats d'un vaixell encallat que viatjava de Turquia a Itàlia.


Questions

Answer the questions to the text. Speak or write, you choose. AI will assess your answers.

Quantes persones van morir en l'accident?

Quatre persones, inclosos dos nens, van morir.

On va ocórrer l'accident?

L'accident va passar prop de l'illa de Kos.

Quantes persones van ser rescatades?

27 persones van ser rescatades.


Discuss

Discuss the text the AI teacher. The teacher will help you with vocabulary and grammar.

The artificial intelligence teacher has a lot of benefits. You don't need to book any time slot. You don't have to wait for the teacher to come to class. You can learn at any time. The teacher will never get bored and can keep a conversation on any related topic.

Read a new article every day and
discuss it with AI at lingolette.com
All content and tasks are generated by AI inspired by a real publication.